Hae sivustolta

 

Juhlakiertue alkoi Tampere-talosta 25.3.2017 ja kiertää eri puolilla Suomea miltei jokaisena vuoden viikonloppuna. Kiertuekalenterista voit seurata messun kulkureittiä ja mahdollisesti lähteä mukaan. Kalenteriin pääset tästä.

Vaikka messu sinänsä koostuu vakioelementeistä, jokainen toteutus on aina erilainen tiloista, paikallisista kuoroista ja muista vastaavista riippuen. Muun muassa näistä syistä johtuen halusimme tarjota mahdollisuuden kurkistaa eri toteutuksiin kuvagallerian avulla. Toivomme, että voit näin nauttia messusta kuvien kautta ja mahdollisesti saada uusia ideoita omiin toteutuksiisi.

Kuvagalleriassa on oma kansionsa jokaiselle toteutukselle, joten eri versioiden seuraaminen on helppoa ja nopeaa. Kun järjestät messuja, toivomme, että voisit omalta osaltasi jakaa kokemuksia kuvien muodossa meidän webbisivujemme kautta. Voit lähettää kuvia sähköpostitse meille (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), niin jatkamme albumin koostamista kaikkien iloksi.

 

Itsenäisyysjulistusjuonnon kuva Tampere-talosta, kuvaajana Jukka Hellström. Kuvassa juhlaesityksen juontajat Helmi Hollström ja Keijo Leppänen, sekä osa Valkian laajennuksena soittanutta jousiorkesteria.