www.lanapengarnu.org . 28 body 999.
Tekninen toteutus

Hae sivustolta

Tekninen toteutus
saa esityksen elämään

 

 

Suomalaisen messun kiertuetekniikka on pyritty tarkoituksellisesti pitämään mahdollisimman kompaktina. Silti se on melkoista palapeliä tekniikan, ihmisten — muusikoiden ja teknisten ammattilaisten kesken. Kaikki pyrkivät omalta osaltaan tuomaan omat palansa kokonaisuuteen niin, että se tarjoaa mahdollisimman eheän kokonaisuuden kuulijalle ja näkijälle.

Mikseri

 

Suomalaisen messun kiertuetekniikka tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitaan kokonaisvaltaiseen messuelämykseen. Messun tekniikkatiimi huolehtii mm. seuraavista asioista: somistuksen pystyttäminen, valaistus, kuvaohjaus messun aikana ja messun äänentoisto. Periaatteessa lähdemme siitä, että kaikki materiaali kulkee mukanamme. Tämä helpottaa järjestäjien roolia ja mahdollistaa myös oman osallistumisen messukonserttiin.

 

 

Valototeutus

Konserttitaloissa ja suuremmilla areenoilla pyritään käyttämään usein talossa jo valmiina olevaa tekniikkaa. Tällöin tehdään luonnollisesti tiivistä yhteistyötä tapahtumien järjestäjien ja messutiimin välillä jo pitkään ennen varsinaista messukonserttia. Suurilla areenoilla messun somistuselementit ovat myös suurempia.